Om oss

Randi og Marianne

Organic FeelGood AS har enerett på salg av Organic India produktene i Norge.

Randi Angell-Petersen, daglig leder OFG:
"Mitt møte med Organic India produktene var kjærlighet ved første blikk. Jeg var på meditasjonsretreat i byen Lucknow i India. Produktene stod på de spartanske hyllene i den lille butikken inne i ashramet, sammen med yoga klær og bøker. Jeg gikk og tittet på disse vakre boksene, eskene og glassene med te og urteremedier hver eneste dag i de tre ukene jeg hadde. Det var noe rent, noe ekte, noe udefinerbart med disse produktene. En av de siste dagene spurte jeg i resepsjonen hvor jeg kunne få tak i selskapet som selger disse. Det viste seg at de hadde kontorer i samme by som jeg var i. Neste dag hadde jeg møte med Export Direcor."    

Organic India er en merkevarebedrift i ordets rette betydning. Deres kompromissløse holdning til økologiske dyrkningsmetoder og deres respekt og ivaretagelse av produkt og medarbeidere i alle ledd av bedriften er blitt deres varemerke.

Tulsi teene smaker kjempegodt.
Det er den beste teen jeg har smakt sier mange.

 Det er en glede å gjøre disse urtene kjent i Norge.

Ring 915 88 433 for mere informasjon, eller skriv til oss: hello@organicfeelgood.no

Urtenes egenskaper er vitenskapelig testet: Dr. Singh N, Dr. Gilca M (2010) Herbal Medicine - science embraces tradition, Saarbruchen, Tyskland: Lambert Academic Publishing AG & C0. KG

 

 

Kontakt